about

A Question of Identity

Mart van Bree is media- en art-producer.


Na vijftien jaar te hebben gewerkt in het domein van internet, worldwide web en mediakunst richt hij zich tegenwoordig vooral op kunst, cultuur, organisatie en initiatie. Projecten van de grond krijgen, kunstprojecten realiseren op plekken waar je dat niet direct zou verwachten. Alleen of samen met anderen.
 Alles dient hierbij maatschappelijke relevantie te hebben.
Internet, social media en guerrilla-marketing zijn hier uiteraard een onderdeel van. Daarnaast runt hij Artist Talks, het kunstenaars-sprekersbureau.
Zo staat het op de website van de broedplaats waar ik mijn studio huur.

LinkedIn
Mart van Bree
Senior arts- media- web producer; social media/guerrilla specialist: ArtistTalks director and Art of Impact pioneer.

Being in the arts media and web field for about 20 years now I consider myself experienced in handling and initiating projects in the above area. I’m experienced in project management, especially in online media and project and technical lead in arts and media projects. Besides that I technically and productionally assist artists with their (media) art and am also specialized in guerilla marketing, communication and social media strategies and implementation.
Since 2013 I run ArtistTaks, a speakers bureau representing artists.

Prive
Mart van Bree is vader van twee zoons van 18 en 16 jaar.
Mart woont samen met Monique en hun zonen in een (te krappe) etagewoning in Amsterdam West. Zowel Mart als Monique zijn freelancer. Beiden hebben zeer onregelmatig werk waardoor nooit precies duidelijk is hoe de inkomensstroom er voor die maand uit zal zien.
Het enige wat daarover enigszins duidelijkheid verschaft is dat ze dit patroon al ruim 10 jaar volhouden.

Monique werkt als grafisch vormgever en wat Mart, verder in dit blog benoemd als “ik” doet is dermate divers dat zelfs Mart/ ik daar niet een eenduidige omschrijving van kan geven.

Dit Blog is in het leven geroepen om stap voor stap meer duidelijkheid te verschaffen over wat ik nu precies doe, zowel als leertraject voor mezelf alsmede ter definiëring naar de buitenwacht en potentiele opdrachtgevers.
Zodat ik met een duidelijk profiel ook erkend en herkend wordt door partijen die mij nog niet kennen of nu niet weten waar ze mij voor zouden kunnen inzetten.